De pedagogisch medewerk(st)ers

van Kinderopvang Buitenlust

Lieke

Die lach op een gezichtje van een kind, die vol zit met modder is toch heerlijk!

Kinderen kunnen en mogen hier lekker ontdekken en zichzelf ontwikkelen op hun eigen tempo en dat is precies wat het werken hier zo leuk maakt.

Heidi

Wat zo fijn is bij Buitenlust is dat de kinderen hier zichzelf mogen zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen en hun ouders zich hier veilig en thuis voelen.  Ook vind ik het belangrijk om goed naar de kinderen te kijken, te zien wat hun wensen en behoefte zijn, want ieder kind is uniek en moet behandeld worden op de manier die bij zijn/haar ontwikkeling past.

Nancy

Mijn karaktereigenschappen: enthousiast, open, positief en een aanpakker.

Vanaf het begin werkzaam bij Buitenlust, een heerlijke werkplek waar ik energie krijg van: de kinderen, mijn collega’s, de dieren en de Buitenlucht.

Erica

Wat ik belangrijk vind is om de kinderen veiligheid te geven en ook jullie als ouders. De kinderen die bij buitenlust zitten hebben hier een geweldige tijd met al dat spelen en genieten. Konden we zelf nog maar kind zijn toch?

Laura

De manier van werken volgens de visie waarmee Buitenlust werkt vind ik erg prettig.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich lekker buiten kunnen vermaken en zo de wereld om hun heen kunnen ontdekken. De kinderen maken zich zo op een leerzame en vooral leuke manier meer bewust van het buitenleven. Wat ik erg prettig vind is dat er kindvolgend gewerkt wordt, zo kan ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelen tot zijn eigen ik.

Suzan

Met heel veel plezier werk ik bij Buitenlust. Kinderen kunnen hier zichzelf zijn en op hun eigen tempo ontwikkelen. Het vele buiten spelen en activiteiten rondom de boerderij zorgt ervoor dat het iedere dag weer fijn is om hier te zijn.

Emeliet

Wat een heerlijke werkplek is Buitenlust.

Een plek waar je kind nog kind mag zijn, waar het vies mag worden, zich mag ontwikkelen en ontdekken.

Maar waar ook veiligheid en geborgenheid centraal staat.

En daar mag ik werken.

Mien

Kinderen mogen hier vies worden. En ik zorg, soms met de hulp van mijn kleine vriendjes en vriendinnetjes, dat alles weer netjes schoon wordt.

Maud

Ik vind het belangrijk dat kinderen veel buiten zijn, zichzelf zijn en zich kunnen ontwikkelen. Ik draag hier met liefde en plezier mijn steentje aan bij.

Ilona

Ik deel graag mijn steentje bij om een leuke, gezellige en leerzame dag er van te maken, iedere keer weer.

Loes

Lekker buiten ravotten, dabben in de modderplassen en knuffelen met de dieren. Net zoals ik dat vroeger als kind ook al deed, heerlijk!!

Jaimy

Mijn naam is Jaimy en weer of geen weer niks houdt ons tegen. Buitenspelen doen wij bij zon en regen. Binnen maken we ook veel plezier kindvolgend is hoe we te werk gaan hier. Kom je binnenkort met ons spelen?

Amber

Altijd meteen een grote glimlach op mijn gezicht als ik de kinderen weer zie bij Buitenlust. Wat krijg ik er dan ook een hoop energie van als ik andersom ook lachjes op alle gezichtjes mag toveren. Daar doe je het voor…

Trots dat ik op zo’n fijne plek mag werken!

Kinderen kunnen hier écht zichzelf zijn en doen alles heerlijk op eigen tempo. Wat is het prettig om de kinderen een veilige omgeving te mogen bieden. Daarnaast mogen we óók nog eens zoveel buiten zijn, genieten en ontdekken. 

Anke

Zelf in mijn kinderjaren opgegroeid op een boerderij, veel buiten spelen en ontdekken op je eigen manier. Nu deze ervaring kunnen delen met de kinderen bij Buitenlust. Heerlijk om zowel de kinderen als de leidsters tevreden te zien.

Tinke

Ik gun elk kind een plek zoals Buitenlust. Een plek waar je als kind op ontdekkingsreis mag gaan.

Heerlijk om de kinderen hierin te mogen volgen en te begeleiden. We maken er elke dag weer een feestje van!  

Marit

Wat is het toch fijn bij Buitenlust!

Heerlijk in de natuur en genieten van de kinderen dat vind ik het allerbelangrijkste! Door de kinderen zelf dingen te laten ontdekken komen er zoveel activiteiten naar boven waar je zelf niet aan denkt! Dat is wat dit werk zo ontzettend leuk maakt!

Merel

De kinderen een veilige en vertrouwde omgeving bieden waar ze in hun eigen tempo mogen ontwikkelen, om vervolgens een grote glimlach op hun snoetjes te zien is het mooiste wat er is.

Eunice

Samen met de kindjes worden wij zwart. Ze krijgen door kind volgend te werk gaan herkenning. Samen met mijn collega’s bieden wij uw kind alle liefde vanuit ons hart. Door de natuur genieten wij van onze mooie groene omgeving.

Daarom ben ik bij buitenlust gestart.

Dieuwertje

Wat is Buitenlust toch een geweldige (werk)plek! Ik noem het altijd een paradijs voor kinderen. Ze mogen hier vies worden, zichzelf ontwikkelen en alles zelf ontdekken. Hoe leuk is dat!? Ouders en kinderen hierin begeleiden is wat ik graag doe.

Alexander

Altijd in beweging en erg fanatiek,
Kinderen kind laten zijn.
Maar ze ook graag iets bij brengen.
Met leuke feitjes, geduld en integriteit.
Maakt het zijn bij Buitenlust fijn!

Karin

Bij Buitenlust kan je zijn wie je bent! Heerlijk met je neus in de buiten lucht, het maakt niet uit wat voor weer, zon, regen of sneeuw je hebt er altijd plezier. En dat je dan met vieze kleren naar huis gaat tja Daarom werk ik er met plezier.

Mirte

Kinderen, dieren en de natuur zijn voor mij belangrijk in het werk.

Petra

Doe dingen waar je blij van wordt. Dat doen wij elke dag hier bij Buitenlust. En dat is toch heerlijk!

Jelissa

De puurheid en onschuld in kinderen trekt mij het meest. Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen zich ontplooien en ontwikkelen tot een sterk individu.

Sylvia

Werken met de kindjes op Buitenlust is elke keer weer een feestje. Het is fijn dat (bijna) alles mag en niks moet en dat de kindjes zichzelf kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Fijn om daaraan bij te mogen dragen en het is fijn om veel buiten te zijn in alle weersomstandigheden. 

Ilse

Samen ontdekken wat de natuur te bieden heeft, koken in de zandbak, vogeltjes blij maken met een gevonden regenworm, knuffelen met het konijn en samen heel veel gezelligheid beleven. 

Graag sta ik naast jullie kindje om te kijken wat het nodig heeft om verder te ontwikkelen. 

Daarbij is fijn om goede vertrouwensband te hebben met het kindje en jullie als ouders. 

Ik ga elke dag met een grote glimlach naar het werk! 

Ornella

Buiten zijn is een levensbehoefte voor de kinderen, zeker naar een schooldag. Buitenlust geeft ruimte waarmee kinderen creatief kunnen zijn met de middelen dat de natuur biedt. Spelen in de weilanden, bossen en zorgen voor de moestuin en dieren brengt het kind naar de oertijd terug. Gezonde prikkels van de natuur stimuleren de zintuigen van kinderen. Als natuur pedagogische medewerker wil ik de kinderen begeleiden naar deze agrarische mooie avontuur.

Simone

Anja

Voor mij betekent Buitenlust een plekje waar kinderen zichzelf mogen zijn. Heerlijk buiten mogen spelen en vies mogen worden.