Kinderen met speciale zorg

Kinderen met speciale zorg bij Buitenlust

BuroJIJ en Buitenlust werken samen onder de naam JIJ op Buitenlust en maken individuele begeleiding voor Kinderen met een dergelijke beschikking mogelijk!

photoIn de zomer van 2015 startte BuroJIJ en agrarische kinderopvang Buitenlust een unieke samenwerking onder de naam JIJ op Buitenlust. Kinderen met een beschikking voor individuele begeleiding vanuit PGB en Zorg in Natura kunnen bij JIJ op Buitenlust terecht voor specialistische groepsbegeleiding.

 

Buiten zorgen

In de prachtige, landelijke omgeving van Buitenlust leer je om samen te spelen met andere kinderen. Vanuit JIJ op Buitenlust ben je altijd samen in een klein groep van maximaal drie kinderen en een gespecialiseerde begeleider vanuit BuroJIJ. Je sluit volledig aan bij het dagprogramma en de activiteiten van de reguliere (vakantie-)BSO. Het unieke van JIJ op Buitenlust is dat je gewoon samen met je vriendjes en leeftijdsgenoten bent en dat je niet, vanwege jouw specifieke begeleidingsbehoeften, naar een zorgboerderij of afgelegen specialistische dagopvang hoeft.

 

Voor wie?

JIJ op Buitenlust is bedoeld voor kinderen met een beschikking voor individuele begeleiding of specialistische begeleiding. Deelname aan JIJ op Buitenlust is mogelijk in combinatie met een individueel begeleidingstraject van BuroJIJ of wanneer er een beschikking gespecialiseerde groepsbegeleiding is afgegeven. Samen met jouw persoonlijk begeleider vanuit BuroJIJ wordt bekeken wat jouw ontwikkeldoelen zijn. Wanneer het passend is bij de hulpvraag kan de persoonlijk begeleider jou inschrijven. Heb je nog geen begeleiding vanuit BuroJIJ, dan kun je gemakkelijk aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelden@burojij.nl

In de prachtige, landelijke omgeving van Buitenlust leer je om samen te spelen met andere kinderen.

 

Praktische zaken

JIJ op Buitenlust wordt afgenomen per dagdeel. De ochtend duurt van 09.00 tot 13.00 uur en de middag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om een hele dag deel te nemen. De dag duurt van 09.00 tot 17.00 uur. Vanwege de planning van pedagogisch medewerkers op Buitenlust en de specialistische begeleiders vanuit BuroJIJ is annuleren van geboekte dagdelen niet mogelijk. Op uitzondering is het mogelijk een dagdeel te verplaatsen. Hiervoor kan men een verzoek indienen bij onze zorgcoördinator Willem Peters via BuroJIJ.

 

In geval van allergieën zult u als ouder zelf zorg dragen voor verzorgende producten en voeding

In geval van allergieën zult u als ouder zelf zorg dragen voor verzorgende producten en voeding die uw kind nodig heeft en niet in ons assortiment zitten. Uiteraard zullen wij met u meedenken voor een passende oplossing.