De medewerkers van Buitenlust

De leidsters van Buitenlust

Leidsters van kinderopvang Buitenlust dragen het buitenleven in de natuur en op de boerderij een warm hart toe.

 

Leidsters van kinderopvang Buitenlust dragen het buitenleven in de natuur en op de boerderij een warm hart toe. Wij selecteren hier specifiek op en regelmatig krijgen de leidsters training zodat zij de visie van kinderopvang Buitenlust goed kunnen uitdragen. Onze leidsters nemen een actieve rol in onze onderneming en participeren in de activiteiten bij de opvang. Zo geven ze een goed voorbeeld voor de kinderen en maken ze elkaar enthousiast

 
Elly & Bert de Kort :

Elly & Bert de Kort

Voor dat Elly met Bert trouwde werkte ze als pedagogisch medewerker bij kinderen met gedragsproblemen in een medisch kindertehuis. 8 jaar geleden ontwikkelde Bert en Elly het plan om een andere activiteit bij de pluimveehouderij te gaan starten. Gezien de voorgeschiedenis van Elly werd het kinderopvang op de boerderij. Bert en Elly wilden deze kinderen meegeven wat hun eigen kinderen ook mochten ervaren. Veel ruimte in een rustige omgeving met veel oog voor de natuur. Bert en Elly genieten iedere dag van hun kippen, maar zeker niet mindere van de kinderen die hier de tijd van hun leven hebben.

Lieke Damen :

Lieke Damen

Ik ben Lieke Damen, 25 jaar oud en werk sinds 1 Maart bij Buitenlust met veel plezier. Wat mij zo aanspreekt aan Buitenlust is dat ze hier kwaliteit, professionaliteit en individuele aandacht voorop stellen. Ik vind het persoonlijk erg belangrijk dat een kind de aandacht krijgt die hij op dat moment nodig heeft.

 

Ik woon zelf ook in Loon op zand samen met mijn vriend en onze hond. Lekker wandelen met onze hond vind ik heerlijk. Ik hou er van om buiten te zijn. wat ik nog meer doe naast werken is mijn hobby; voetballen.

Ik beoefen deze sport al van kleins af aan. Elke zondag ochtend ben ik te vinden op het voetbalveld van Uno Animo.

Wat ik naast voetballen nog meer leuk vind is hardlopen. In het weekend vind ik het ook heerlijk om met vriendinnen wat leuks te doen.

 

Tot nu toe zal je mij tegenkomen bij buitenlust op de Woensdag en Donderdag en wie weet in de toekomst op andere dagen.

 

Tot ziens bij buitenlust!

Heidi Geerts- van de Nes :

Heidi Geerts- van de Nes

Ik ben Heidi Geerts-van de Nes en stel me graag even voor.

Sinds 1 maart werk ik hier bij Buitenlust. Met heel veel plezier!

 

Ik ben al een jaar of vier 39 jaar, getrouwd met Marcel. Samen hebben we 2 kinderen. Rien en Boukje. Rien volgt de HAVO en IBC opleiding. Boukje zit op special onderwijs in Tilburg. Boukje zit op Westerwel vanwege DCD en autisme. Dus ook daar heb ik ervaring mee. We wonen in Loon op zand. En dat is heerlijk wonen.

 

Ik werk al jaren in kinderopvang en dat is volgens mij het leukste om te doen. Nu mag ik hier bij Buitenlust mijn hart ophalen en met al “onze" lieve kinderen spelen,verzorgen en ze begeleiden. En natuurlijk de dieren niet vergeten.

Mijn hobbys zijn Lezen, wandelen met onze 2 Engelse Bulldogs en vooral samen leuke dingen doen met mijn gezin.

En natuurlijk zijn we veel buiten met voorkeur in de bossen, want genieten van de natuur is ook een hobby!

 

Ik hoop dat ik samen met u en uw kinderen heel veel mooie, gezellige uurtjes mag doorbrengen bij Buitenlust!

Carolina van der Haagen :

Carolina van der Haagen

Mijn naam is Carolina van der Haagen en ik ben moeder van 3 prachtige kinderen.  Voordat ik hier kwam werken heb ik ervaring opgedaan bij  peuterspeelzalen en andere agrarische kinderdagverblijven.  Ik heb meerder `` groene`` opleidingen en cursussen gedaan en raak nog dagelijks verwonderd en geïnspireerd door alles wat bloeit en leeft. Thuis ben ik vaak met mijn kinderen in onze moestuin te vinden . Lekker koken met een gezellig muziekje erbij is ook iets wat ik graag doe.

Ik vind het superleuk om hier bij Buitenlust te werken. Wat is er heerlijker voor een kind om zo veel mogelijk buiten te zijn en alles op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo te ontdekken. De natuur keurt niks goed of af en iedereen is er simpelweg onderdeel van. Ik vind het altijd  mooi om te zien hoe de kindjes hier altijd hongerig en met rode wangetjes het zelfgebakken brood zitten te eten en daarna heerlijk voldaan naar bedje gaan voor hun middagslaapje. Ik hoop hier nog heel veel leuke avonturen te beleven met de kindjes.

Ik hoop dat jullie genoeg over mij weten en bij vragen hoor ik het graag.

Groeten Carolina

Sharon Nieuwlands :

Sharon Nieuwlands

Mijn naam is Sharon Nieuwlands, ben 22 jaar oud en woon in Loon op Zand.

Sinds begin augustus werk ik bij Buitenlust waar ik erg blij mee ben.

Ik vind het super leuk om in een agrarisch kinderdagverblijf te mogen werken waar we samen met de kinderen voor de dieren en natuur zorgen. Ook vind ik het belangrijk dat er naar ieder kind apart wordt gekeken en dat we kind volgend werken, zo kan iedereen zichzelf zijn en zichzelf ontwikkelen op zijn of haar manier.

 

Ik woon in Loon op Zand samen met mijn vriend Rico en mijn hond Pip. Het liefste ben ik samen met hen in de bossen en duinen te vinden. Ook hou ik ervan om  met vrienden en familie samen te zijn, dit is erg belangrijk voor me.

Samen met alle kindjes en collega’s van Buitenlust hoop ik een super leuke tijd tegemoet te gaan waarin we veel leren van elkaar , waarin we allemaal op onze plek zijn en kunnen genieten.

 

Ik zal bij Buitenlust te vinden zijn op maandag en dinsdag op de BSO en op woensdag en vrijdag op het kinderdagverblijf.

 

Groetjes Sharon!

Nancy van Tilborgh – Jansen :

Nancy van Tilborgh – Jansen

Dit ben ik: Nancy van Tilborgh-Jansen. Enthousiast, positief en een doener. Altijd al passie voor kleine kinderen gehad. Ik ben puur, open en onbevangen.

Na mijn kraam- en verpleegkunde opleiding ben ik in de kinderopvang terecht gekomen. Ik heb 13 jaar als pedagogisch medewerkster gewerkt en, na mijn management opleiding, ook als teamcoach bij KinderOpvangEindhoven (Korein).

Dit altijd met heel veel plezier!

Voor de liefde ben ik van Veldhoven naar Sprang-Capelle verhuisd. Samen met mijn partner Dennis heb ik 2 zoontjes: Dani en Bodi. Ze schelen maar 1,5 jaar. Het zijn 2 lieve rustige ‘kat uit de boom kijkertjes’ – Dat hebben ze niet van mij. De afgelopen 2 jaar ben ik heerlijk fulltime bij ze thuis geweest, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: Buitenlust!

De opa’s en oma’s passen op onze boys. Ik heb er super veel zin in!

Erica Jongeleen :

Erica Jongeleen

Ik ben Erica Jongeleen, ik ben 18 jaar. Ik woon in Dongen bij mijn ouders en 3 jongere zusjes op een paprika kwekerij. Mijn hobby’s zijn sporten, afspreken met vrienden en vriendinnen, bakken en koken.

Ik zit op het ROC in Tilburg. Ik zit in het 4e leerjaar van niveau 4. Dit is tevens ook mijn laatste jaar voor de opleiding pedagogisch medewerker. Hierna wil ik deeltijd pedagogiek gaan doen. Ik vind de opleiding heel leuk om te doen. Ik heb altijd al graag met kinderen gewerkt. Ik heb 3 jaar lang 1x per maand peuter kleuter middag gegeven. Hierbij deed je spelletjes en knutselde je met kinderen. Ook heb ik 5 jaar lang 3 uur per week turnles gegeven. Vanwege school en stage heb ik dit vorig jaar moeten stoppen. School doe ik met plezier en ga ook altijd met veel plezier naar mijn stage.

Ik kom vanaf maandag 7 september stage lopen tot en met het einde van het schooljaar. Op de dagen maandag – dinsdag en woensdag.  Ik heb heel veel zin om dit schooljaar hier stage te komen lopen. Ik heb veel met het agrarische. Wij hebben thuis paprika’s en mijn opa en oma hadden vroeger koeien. Ik heb ook veel vrienden die thuis een bedrijf hebben, zowel met dieren als met groente en planten.

Ik heb mijn 1e leerjaar stage gelopen op een BSO in Dongen. Dit waren 2 middagen in de week. In de 2e heb ik stage gelopen op de peutergroep van de kinderopvang in Oosterhout. Vorig schooljaar heb ik stage gelopen op het agrarische kinderdagverblijf het groene spoortje te Hulten. Ik heb hier al veel geleerd maar hoop op deze stage nog meer dingen te leren.

Hopelijk weten jullie nu een beetje wie ik ben. Als u nog vragen heeft kunt u ze natuurlijk altijd stellen.

Laura van den Hout :

Laura van den Hout

Hallo allemaal!
Ik stel me graag even voor.

 

Mijn naam is Laura van den Hout en ben 21 jaar oud.

Vanaf 1 december ben ik werkzaam bij Buitenlust, waar ik erg blij mee ben.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich ook lekker buiten kunnen vermaken. De kinderen maken zich op een leuke en leerzame manier meer bewust van het buitenleven omdat er dieren zijn die verzorgd moeten worden en een moestuin die onderhouden moet worden en daarna geoogst. Ik vind het ook belangrijk dat ieder kind zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen, en ik ze daarbij een handje bij kan helpen.

 

Ik woon ik Kaatsheuvel samen met mijn ouders, tweelingzus en broer.

We hebben een JackRussel genaamd Joep.

Ik hoop in de toekomst een leuk huisje te vinden met mijn vriend Joey.

 

Familie en vrienden vind ik erg belangrijk en ga regelmatig leuke dingen met ze doen. Ik maak graag een wandeling in de bossen of in de duinen, dit vind ik een heerlijke ontspanning.

 

Hiervoor ben ik 2 jaar werkzaam geweest bij Mikz waar ik met kinderen van alle leeftijden heb gewerkt.

 

Ik hoop een leuke, gezellige tijd tegemoet te gaan.

Petra de Kort :

Petra de Kort

Hallo, Ik ben Petra de Kort. Op de locatie waar buitenlust gevestigd is ben ik geboren en getogen. Het is heerlijk om hier op te groeien en alles van de natuur en de boerderij te mogen beleven. Ik heb hier erg van genoten in mijn kinderjaren en wil nu aan meer kinderen deze kans geven om te ontdekken in een groene omgeving. Samen met mijn vriend Lambert en mijn ouders Elly en Bert houden wij ons dagelijks bezig met de organisatie van kinderopvang Buitenlust en het scharrel pluimveebedrijf.

Vacatures en/of stageplaatsen :

Vacatures en/of stageplaatsen

Regelmatig hebben wij nieuwe vacatures en/of stageplaatsen.

Bekijk hier onze vacatures en stageplaatsen.