De pedagogisch medewerk(st)ers van Buitenlust

De pedagogisch medewerk(st)ers van Buitenlust

Pedagogisch medewerk(st)ers van kinderopvang Buitenlust dragen het buitenleven in de natuur en op de boerderij een warm hart toe.

 

Pedagogisch medewerk(st)ers van kinderopvang Buitenlust dragen het buitenleven in de natuur en op de boerderij een warm hart toe. Wij selecteren hier specifiek op en regelmatig krijgen de pedagogisch medewerk(st)ers training zodat zij de visie van kinderopvang Buitenlust goed kunnen uitdragen. Onze pedagogisch medewerk(st)ers nemen een actieve rol in onze onderneming en participeren in de activiteiten bij de opvang. Zo geven ze een goed voorbeeld voor de kinderen en maken ze elkaar enthousiast.

 
Lieke :

Lieke

Die lach op een gezichtje van een kind, die vol zit met modder is toch heerlijk!

Kinderen kunnen en mogen hier lekker ontdekken en zichzelf ontwikkelen op hun eigen tempo en dat is precies wat het werken hier zo leuk maakt.

Heidi :

Heidi

Wat zo fijn is bij Buitenlust is dat de kinderen hier zichzelf mogen zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen en hun ouders zich hier veilig en thuis voelen.  Ook vind ik het belangrijk om goed naar de kinderen te kijken, te zien wat hun wensen en behoefte zijn, want ieder kind is uniek en moet behandeld worden op de manier die bij zijn/haar ontwikkeling past.

Carolina :

Carolina

Ik vind dat de kinderen hier alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen en vooral om zichzelf te zijn. In deze gehaaste maatschappij moet iedereen van alles en hier hoeft dat nog niet. Een hele mooie plek om een deel van je eerste levensjaren door te brengen!

Sharon :

Sharon

Wat een geluk dat ik samen met jullie kind(eren) bij Buitenlust mag zijn!

Samen gaan we alles ontdekken, vies worden en vooral heel gelukkig zijn want daar is deze mooie plek voor gemaakt. Samen met mijn collega’s zorg ik voor een veilige omgeving waar iedereen mag zijn wie hij of zij is, iedereen is uniek en dat maakt mijn werk zo mooi en divers.

Nancy :

Nancy

Mijn karaktereigenschappen: enthousiast, open, positief en een aanpakker.

Vanaf het begin werkzaam bij Buitenlust, een heerlijke werkplek waar ik energie krijg van: de kinderen, mijn collega’s, de dieren en de Buitenlucht.

Erica :

Erica

Wat ik belangrijk vind is om de kinderen veiligheid te geven en ook jullie als ouders. De kinderen die bij buitenlust zitten hebben hier een geweldige tijd met al dat spelen en genieten. Konden we zelf nog maar kind zijn toch?

Laura :

Laura

De manier van werken volgens de visie waarmee Buitenlust werkt vind ik erg prettig.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich lekker buiten kunnen vermaken en zo de wereld om hun heen kunnen ontdekken. De kinderen maken zich zo op een leerzame en vooral leuke manier meer bewust van het buitenleven. Wat ik erg prettig vind is dat er kindvolgend gewerkt wordt, zo kan ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelen tot zijn eigen ik.

Suzan :

Suzan

Met heel veel plezier werk ik bij Buitenlust. Kinderen kunnen hier zichzelf zijn en op hun eigen tempo ontwikkelen. Het vele buiten spelen en activiteiten rondom de boerderij zorgt ervoor dat het iedere dag weer fijn is om hier te zijn.

Loes :

Loes

Lekker buiten ravotten, dabben in de modderplassen en knuffelen met de dieren. Net zoals ik dat vroeger als kind ook al deed, heerlijk!!

Mien :

Mien

Kinderen mogen hier vies worden. En ik zorg, soms met de hulp van mijn kleine vriendjes en vriendinnetjes, dat alles weer netjes schoon wordt.

Maud :

Maud

Ik vind het belangrijk dat kinderen veel buiten zijn, zichzelf zijn en zich kunnen ontwikkelen. Ik draag hier met liefde en plezier mijn steentje aan bij.

Ilona :

Ilona

Ik deel graag mijn steentje bij om een leuke, gezellige en leerzame dag er van te maken, iedere keer weer.

Emeliet :

Emeliet

Wat een heerlijke werkplek is Buitenlust.

Een plek waar je kind nog kind mag zijn, waar het vies mag worden, zich mag ontwikkelen en ontdekken.

Maar waar ook veiligheid en geborgenheid centraal staat.

En daar mag ik werken.

Joyce :

Joyce

We werken hier echt gericht naar t kind. Zo kan een kind zichzelf ontwikkelen op zijn eigen tempo. Het is prachtig om te zien hoe hier de kinderen op ontdekking gaan in onze buiten tuinen. Van hutten bouwen tot mieren zoeken alles is mogelijk.

Karin :

Karin

Bij Buitenlust kan je zijn wie je bent! Heerlijk met je neus in de buiten lucht, het maakt niet uit wat voor weer, zon, regen of sneeuw je hebt er altijd plezier. En dat je dan met vieze kleren naar huis gaat tja Daarom werk ik er met plezier.

Mirte :

Mirte

Kinderen, dieren en de natuur zijn voor mij belangrijk in het werk.

Petra :

Petra

Doe dingen waar je blij van wordt. Dat doen wij elke dag hier bij Buitenlust. En dat is toch heerlijk!