KDV Buitenlust

Kinderdagopvang Buitenlust

Kleinschalige agrarische kinderopvang in Loon op Zand

 

Kinderopvang Buitenlust is een kleinschalige agrarische kinderopvang, gevestigd bij een scharrelpluimvee vleesbedrijf in Loon op Zand. Gevestigd aan de rand van natuurgebieden “Huis ter Heide” en “Lobelia” in een prachtige landelijke, groene omgeving.

 

 

icon2

Onze gedachte over Kinderopvang

Wat wij belangrijk vinden is kwaliteit, professionaliteit en individuele aandacht. Wij onderscheiden ons vooral in veel ruimte voor de kinderen, het overbrengen van alles wat de natuur te bieden heeft en alle facetten van de seizoenen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat kinderen in contact staan met de natuur.

icon1

Onze pedagogisch medewerk(st)ers

De pedagogisch medewerk(st)ers van kinderopvang Buitenlust dragen het buitenleven in de natuur en op de boerderij een warm hart toe. Wij selecteren hier specifiek op en regelmatig krijgen de pedagogisch medewerk(st)ers training zodat zij de visie van kinderopvang Buitenlust goed kunnen uitdragen.

child_eating_sandwich

De voeding bij
Kinderopvang Buitenlust

Kinderopvang Buitenlust heeft verantwoorde voeding hoog in het vaandel staan. Goede eetgewoonten horen hier ook bij. Daardoor hebben wij een voedingsbeleid voor de kinderen en pedagogisch medewerk(st)ers. Deze is in te zien achter de ouderlogin.

LEES MEER LEES MEER LEES MEER